Jouw kind weer dansend door het leven!

Een 6 weekse dans & MENTALE

training voor kinderen tussen 7 en 12 jaar

om meer zelfvertrouwen te krijgen

A HAPPY KID is a HAPPY LIFE !

Deskundige begeleiding

Al meer dan 15 jaar geven wij diverse danstrainingen aan kinderen. Ons team bestaat uit experts op het gebied van dans, werken met kinderen en mentale training.

persoonlijke aandacht

Wij werken met kleine groepen waarin alle kinderen individueel begeleid worden. Tussendoor en aan het eind van de training is er een terugkoppeling naar de ouders.

Geen
zorgen

Onze danstraining is erop gericht om kinderen in de basisschoolleeftijd een steuntje in de rug te bieden. Wij helpen hen hun zelfvertrouwen te vergroten en steviger in hun schoenen te staan. In periodes van onzekerheid, zoals die waar we nu in zitten, is het extra belangrijk ook oog te hebben voor de onzekerheden van onze kinderen. Diverse onderzoeken wijzen erop dat de kinderen van nu veel meer opgroeien met angst, gebrek aan zelfvertrouwen en schuldgevoelens dan eerdere generaties. Wij kunnen je kind helpen hiermee om te gaan. Informeer ook naar onze  mogelijkheden voor een haal-/brengservice van school of huis.

HOE FIJN IS HET OM EEN KIND TE HEBBEN WAT WEER DANSEND DOOR HET LEVEN GAAT ?

3 BELANGRIJKE PIJLERS BINNEN ONZE TRAINING

POSITIEF ZELFBEELD

Ongelukkige kinderen worden vaak depressieve jongeren. Helaas neemt het aantal depressieve jongeren in deze tijd toe. Onze dans & mentale training is erop gericht om de innerlijke kracht te versterken en een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Ze leren hun emoties te herkennen en te erkennen en kunnen dit ook bij anderen zien. Jezelf complimenten kunnen geven en positieve eigenschappen van jezelf kunnen benoemen zorgen er mede voor dat jouw kind weer blij dansend door het leven gaat.

MINDSET

Een goede mindset, waarin je weet hoe je negatieve gedachten om kan zetten naar positieve gedachten helpt het zelfvertrouwen te vergroten. Daarbij leer je om hulp te vragen in de klas of om door te zetten als iets niet meteen lukt. Fouten maken mag en kritiek leer je te zien als leermoment in plaats van als een faalmoment. Hierdoor kan je op school beter presteren en wordt de weg vrijgemaakt voor een mooie studieloopbaan in de toekomst.

VERBINDING

In een tijd waarin het lastiger is om spontaan te kunnen spelen bij vriendjes en vriendinnetjes thuis en je op school niet zomaar naar een andere klas mag, worden de sociale vermogens niet ontwikkeld maar juist geremd. (Cyber)pesten komt helaas veel voor en zal in de toekomst alleen maar meer voorkomen. Wij leren de sociale vaardigheden aan die nodig zijn om weer in verbinding te komen met je omgeving. Op deze manier wordt je kind weerbaarder en kan je kind op een ontspannen manier omgaan met anderen. Ze leren voor zichzelf op te komen en hun grenzen aan te geven.

Maak een afspraak voor een proeftraining en een 1-op-1 gesprek online.

Kosten €20,-

Data proeftrainingen:
Dinsdag 6 april 15.30-16.30 uur
Dinsdag 4 mei 15.30-16.30 uur
Dinsdag 11 mei 15.30-16.30 uur
Dinsdag 31 augustus 15.30-16.30 uur
Dinsdag 7 september 15.30-16.30 uur

Meteen beginnen?

Startdatum 6 weken dans & mentale training:

Dinsdag 13 april 15.30-17.00 uur
Dinsdag 18 mei 15.30-17.00 uur
Dinsdag 14 september 15.30-17.00 uur
Kosten €499,- incl. btw

Informeer ook naar onze  mogelijkheden voor een haal-/brengservice van school of huis.

Met onze dans & mentale training JOUW KIND WEER DANSEND DOOR HET LEVEN

Leert jouw kind:

John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next