Jouw kind weer dansend door het leven!

Een 10 weekse dans & MENTALE

training voor kinderen tussen 6 EN 12 jaar

om meer zelfvertrouwen te krijgen

A HAPPY KID is a HAPPY LIFE !

Deskundige begeleiding

Al meer dan 15 jaar geven wij diverse danstrainingen aan kinderen. Ons team bestaat uit experts op het gebied van dans, werken met kinderen en mentale training.

persoonlijke aandacht

We hebben aparte groepen voor 6-8 jaar en 9-12 jaar. De groep is met maximaal 8 kinderen. We begeleiden alle kinderen individueel. Tussendoor en aan het eind van de training is er een terugkoppeling naar de ouders.

Geen
zorgen

Onze danstraining is erop gericht om kinderen in de basisschoolleeftijd een steuntje in de rug te bieden. Het programma is ontwikkeld om kinderen positieve manieren te leren om nieuwe en/of moeilijke situaties aan te pakken. Hierdoor gaan ze zich meer zelfverzekerd en dapper voelen. Moeilijke dingen ‘de baas’ leren zijn op een positieve manier zorgt ervoor dat je een prettig gevoel krijgt. "Lekkerder in je vel voelen maakt je gelukkiger”.

HOE FIJN IS HET OM EEN KIND TE HEBBEN WAT WEER DANSEND DOOR HET LEVEN GAAT ?

3 BELANGRIJKE PIJLERS BINNEN ONZE TRAINING

POSITIEF ZELFBEELD

Onze dans & mentale training is erop gericht om de innerlijke kracht te versterken en een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Ze leren hun emoties te herkennen en te erkennen en kunnen dit ook bij anderen zien. Jezelf complimenten kunnen geven en positieve eigenschappen van jezelf kunnen benoemen zorgen er mede voor dat jouw kind weer blij dansend door het leven gaat.

MINDSET

Een goede mindset, waarin je weet hoe je negatieve gedachten om kan zetten naar positieve gedachten helpt het zelfvertrouwen te vergroten. Daarbij leer je om hulp te vragen in de klas of om door te zetten als iets niet meteen lukt. Fouten maken mag en kritiek leer je te zien als leermoment in plaats van als een faalmoment. Hierdoor kan je op school beter presteren en wordt de weg vrijgemaakt voor een mooie studieloopbaan in de toekomst.

VERBINDING

In een tijd waarin het lastiger is om spontaan te kunnen spelen bij vriendjes en vriendinnetjes thuis en je op school niet zomaar naar een andere klas mag, worden de sociale vermogens niet ontwikkeld maar juist geremd. (Cyber)pesten komt helaas veel voor en zal in de toekomst alleen maar meer voorkomen. Wij leren de sociale vaardigheden aan die nodig zijn om weer in verbinding te komen met je omgeving. Op deze manier wordt je kind weerbaarder en kan je kind op een ontspannen manier omgaan met anderen. Ze leren voor zichzelf op te komen en hun grenzen aan te geven.

Maak een afspraak voor een proeftraining en een 1-op-1 gesprek online.

Kosten €20,-

Data proeftrainingen:
Dinsdag 26 oktober 15.30-17.00 uur
Donderdag 29 oktober 15.30-17.00 uur

Binnenkort volgt de data van onze nieuwe cursussen!

Meteen beginnen?

Startdatum 10 weken dans & mentale training:

Binnenkort volgt de data van onze nieuwe cursussen!
Kosten €499,- incl. btw

Informeer ook naar onze  mogelijkheden voor een haal-/brengservice van school of huis.

Met onze dans & mentale training JOUW KIND WEER DANSEND DOOR HET LEVEN

Leert jouw kind:

Ariadne de Gooijer
Lees verder
Een hele fijne, goeie en betrokken dansschool waar kinderen goed leren dansen in een veilige en gezellige omgeving. Naast heel veel verschillende leuke en goeie danslessen met lieve, leuke, deskundige docenten, hebben ze er sinds kort ook een dans en mentale training. Daar heeft onze dochter geleerd naar zichzelf te luisteren en op zichzelf te vertrouwen. Ze vond deze trainingen heel fijn en heeft er dingen geleerd waar ze altijd op kan terugvallen.
Armande Lenoble
Lees verder
Leuke en betrokken dansschool met professionals, mijn dochter gaat er graag naar toe gaat voor verschillende cursussen. De nieuwe dans & mentaal cursus vond ze ook leuk om te doen; super leerzaam! De communicatie met haar, maar ook met ouders, is toegankelijk, open en heel persoonlijk. Zeker aan te raden.
Anneleid Linthorst
Lees verder
Super leuke en betrokken dansschool met een hele nuttige nieuwe Dans&Mentale training voor kinderen met faalangst of wat minder zelfvertrouwen. Onze dochter vond de training erg leuk en ze is een stuk vrijer nadien. Echt een aanrader!
Previous
Next

Feedback van happy kids

Feedback van de kinderen zelf:

  • Ik vond de training heel leuk om te doen
  • Ik heb geleerd naar mijzelf te luisteren
  • Ik heb geleerd om op mijzelf te vertrouwen
  • Ik heb geleerd om ’nee’ te durven zeggen
  • Ik heb geleerd dat ik ook fouten mag maken
  • Ik heb geleerd dat ik mag zeggen wat ik wil