Dance Camp Nederland

Ben jij het liefst de hele dag aan het dansen en vindt jij het leuk om tijdens je vakantie te werken aan een echte dansvoorstelling ?
Dan is dit Dance camp echt iets voor jou !

Samen met jou gaan we aan de slag om binnen een week 3 dansen in te studeren. De dansstijl waarin je les krijgt is Streetdance, HipHop en breakdance. De lessen worden gegeven door professionele dansdocenten van Jelly Jam Dance. Of je nu veel of weinig danservaring hebt…de docenten weten met hun jarenlange ervaring de lessen aan te passen op jouw dansniveau en zorgen ervoor dat deze week iedereen de hoofdrol heeft !

Elke dans bestaat uit vaste danspassen, maar daarnaast is er ook veel vrijheid voor je eigen fantasie en creativiteit en om zelf dansbewegingen te bedenken.

 

Eindvoorstelling

We werken deze week toe naar een spectaculaire eindshow waar iedereen naar mag komen kijken ! We zullen gebruikmaken van verschillende accessoires om aan te doen en werken aan muzikaliteit en podiumpresentatie. Vrijdag houden we eerst een generale repetitie, waarna we ons zullen omkleden en schminken en klaar maken voor de eindshow.

 

Alleen maar dansen ? Echt niet !

Deze week krijg je gedurende 5 dagen elke ochtend en middag een 1,5-2 uur durende workshop. Wat we verder gaan doen zijn spelletjes buiten, teambuilding spelletjes, graffiti spuiten op t-shirts en lekker knutselen en creatief bezig zijn voor het decor. We gaan ook zwemmen in zwembad de Lunet !

 

Eten en drinken

Elke dag zorgen wij voor lekkere en gezonde tussendoortjes. Ook verzorgen wij een uitgebreide lunch die we gezamenlijk vaak buiten zullen gaan nuttigen. Op donderdag zorgen wij zelfs ook voor het avondeten en mag je lekker lang blijven en meedoen met onze ‘ bonte’ avond.

 

Heb je er zin in ?

Mail dan naar info@dancecampnederland.nl en geef je op !

Het Dance Camp vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie:

maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus 2018.