Docenten

Willy-Tiepel

Willy Tiepel

EIGENARESSE, DANSDOCENTE, AEROBIC-/FITNESS LERARES, CHOREOGRAAF, PERSONAL TRAINER

Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Daarna heb ik bij de Universiteit van Utrecht de studie Sport, Bewegen en Gezondheid afgerond. In de loop der jaren heb ik bij verschillende fitnesscentra gewerkt als manager aerobics en fitness en diverse aerobic-lessen en fitness-trainingen gegeven. Daarnaast heb ik altijd gedanst bij Wladimir Dance Studio’s en Barry Stevens Dance center.
Ook heb ik in verschillende shows gedanst waaronder Hartengala, de Soundmix-show en andere dansproducties. Verder ben ik werkzaam geweest als Reebok Mastertrainer in Nederland, Europa en de VS. Ik gaf workshops en workouts met betrekking tot de Reebok programma’s zoals Step Reebok, Flexible Strength, Skate Reebok, Core Reebok en City Jam en ik gaf lessen als: Funky-Step, StreetEnergy, HiLO to the Top. Ik volg veel workshops en workouts van bekende choreografen van oa. Janet Jackson en Usher en ga veel naar HipHop wedstrijden en battles om met teams mee te doen aan wedstrijden en optredens.

Dansen, Hiphop, Streetdance is voor mij niet alleen passie maar ook ‘a Way of life’. Dansen verbroederd, maakt emoties los en maakt iedereen gelijk en ook uniek. Dansen is gewoon FUN !

Ronald-Van-Der-Velde

Ronald van der Velde

DANSDOCENT, DANSER

Ik ben Ronald van der Velde, 27 jaar en kom uit Amsterdam. Ik ben rond mijn 15e begonnen met breakdance in Purmerend. Een aantal jaren heb ik les gehad en daarna heb ik zelf met een aantal jongens uit Purmerend een crew gevormd. Rond 2006 ging ik in Amsterdam trainen met de crew Just4Fun (onder leiding van Sylvain Veldkamp), een van de oudste crews van Nederland! In 2007 ben ik naar New York geweest, de stad waar breakdance vandaan komt, om naar de 30ste verjaardags-jam van de Rock Steady Crew te gaan. Dit was een echte pure HipHop “experience” en daarna heb ik het breakdance niet meer los gelaten.

Tegenwoordig geef ik al 6 jaar lang les en shows, doe ik mee aan competities en events en volg ik nog steeds veel workshops en masterclasses van internationale dansers.

Deze kennis en technieken geef ik graag door aan een nieuwe generatie enthousiaste breakers! Het is wel hard trainen maar daarna kun je echt je creativiteit kwijt met super coole moves. Is breakdance misschien wel wat voor jou? “Take it to the floor” en kom een keer bij mij langs voor een proef les!

Efke-Valentien

Efke Valentien

DANSDOCENTE, AEROBIC-DOCENTE

Efke komt uit Amsterdam en heeft een zoontje genaamd Marley.

Zij heeft haar hele leven al gedanst en is voor haar ook ‘”a way of life”.

Efke heeft haar dansopleiding gevolg bij AALO-opleidingen en heeft intensief stage gelopen bij Willy Tiepel. Nu is zij klaar om de kinderlessen te geven en verzorgt zij de kinder-feestjes bij Jelly Jam Dance. Efke is een gedreven enthousiaste docente die een warm hart heeft voor de kinderen.

Janneke-Pronk

Janneke Pronk

DANSDOCENTE, CHOREOGRAAF, DANSER, FOTOMODEL

Janneke begon als klein meisje met ballet. Na een paar jaar ging Janneke op hiphop bij Jelly Jam Dance. Daar onstond haar passie voor dansen !

Ze ging zoveel dansen en werd steeds beter. Toen kwam zij in het demoteam van Jelly Jam dance en toen begon het allemaal. Janneke werd professioneel danseres na het volgen van de dansopleiding PACT+ in Amsterdam. Intussen heeft ze al verschillende projecten en shows gedraaid. Samen met een dansgezelschap is zij al twee keer naar China geweest, heeft ze gedanst in videoclips en met haar eigen gechoreografeerde stukken heeft ze in het DeLaMar theater, De Doelenzaal, Krakeling, De Meervaart, De Rai en Dansmakers gestaan.

Janneke vindt het leuk om haar passie te delen met anderen.

Ze vindt het heel leuk om les te geven aan kinderen en jeugd op de dansschool waar zij zelf begonnen is. Zij valt regelmatig in voor lesgeven aan de kinderen en jeugd en geeft zelf les aan het selektie team van Jelly Jam Dance.

Kevin-Varias

Kevin Varias

DANSDOCENT, CHOREOGRAAF, DANSER

Mijn naam is Kevin Varias en ik ben geboren in de Filipijnen, rond mijn 7e ben ik naar Nederland verhuisd met mijn familie.

In 2016 heb ik mijn diploma behaald op het Art & Entertainment College die nu (PACT) heet. Ik heb heel veel geleerd op deze 4 jarige dansopleiding.

We kregen Jazz/Ballet/Afro/Modern/Tap en natuurlijk de stijl wat mij meer beschrijft als danser en dat is Urban/Hiphop.

Het is heel gaaf om van dansen je werk te kunnen maken. Veel gave dingen heb ik mee mogen maken zoals achtergrond dansen bij festivals waar grote Artiesten optreden onder andere Trey Songz, Miguel, Tyga.

Ook heb ik aan een aantal televisie programma’s mee mogen doen. Vorig jaar deed ik mee met de groep No Lacking aan het programma Battle On The Dance Floor. Daarnaast had ik de grote eer om in het Koninklijk Theatre Carre in Amsterdam te mogen optreden met een dansproductie.

Het is moeilijk te omschrijven wat dans voor mij betekent. Het is voor mij een manier van leven. Ik probeer iedereen om mij heen in en met dans te inspireren.

In het lesgeven houd ik van variatie. Ik vind het dope om rauwe –swaggy-losse choreo’s te geven waar je gewoon helemaal los kunt gaan en dat af te wisselen met hele langzame-lyrical choreo’s.

Ik vind het mooi om te zien hoe iemand zich ontwikkelt in dansen. Dat men uitdagingen aangaat in dans en dat ik mijzelf ook steeds blijf uitdagen.

Fabienne-van-Eldik-ConvertImage

Fabienne van Eldik

DANSDOCENTE, CHOREOGRAAF, DANSER

Fabienne is afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten docent Dans.

Ze is allround opgeleid in Klassiek ballet, Modern dans, Dans & improvisatie, HipHop en Lyrical Hiphop.

Na haar opleiding heeft zij lesgegeven in Arizona en in Sengal. Momenteel is ze naast dansdocente ook danseres bij dans/theater gezelschap Dox waarbij ze voorstellingen geeft door het hele land. Ook heeft zij diverse choreografieën gemaakt voor 5 O’clock en Dox.

IMG_7943-modified2

Bodine van der Kruis

DANSDOCENTE, HIPHOP, STREETDANCE

Bodine begon als klein verlegen meisje te dansen bij Jelly Jam Dance.
Ze vond het zo leuk dat ze steeds meer ging dansen en ook in het wedstrijdteam kwam.
Dansen heeft haar heel veel gegeven, waaronder veel zelfvertrouwen.
Dansen werd en is haar grote passie geworden!
Ze rondt bijna haar dansopleiding PACT+ in Amsterdam af. Vanuit haar opleiding heeft ze al
diverse dansprojecten gedaan. Waaronder het maken van een dansstuk in samenwerking
met het Rijsmuseum Amsterdam en treedt regelmatig op als uitvoerend danser.
Ze vindt dansen met kinderen heel erg leuk en wil graag haar passie en plezier voor dansen
doorgeven aan hun.

Romy van der Vlist

Romy van der Vlist

DANSDOCENTE, DANCEHALL

In 2018 afgestudeerd aan de opleiding Art&Entertainment (Pact+dans) op het ROC in Amsterdam. Sindsdien is zij fulltime aan het werk als dansdocent, uitvoerend danseres in programma’s zoals Dance Dance Dance en choreograaf van videoclips zoals die van Boef, Numida en Lirical. Daarnaast is zij ook nog fitnesstrainer op een sportschool. 

Dansen doet zij al haar leven lang en haar enthousiasme en leergierigheid wilt zij juist overbrengen bij de kinderen & jeugd.