Docenten

Willy-Tiepel

Willy Tiepel

EIGENARESSE, DANSDOCENTE, AEROBIC-/FITNESS LERARES, CHOREOGRAAF, PERSONAL TRAINER

Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Daarna heb ik bij de Universiteit van Utrecht de studie Sport, Bewegen en Gezondheid afgerond. In de loop der jaren heb ik bij verschillende fitnesscentra gewerkt als manager aerobics en fitness en diverse aerobic-lessen en fitness-trainingen gegeven. Daarnaast heb ik altijd gedanst bij Wladimir Dance Studio’s en Barry Stevens Dance center.
Ook heb ik in verschillende shows gedanst waaronder Hartengala, de Soundmix-show en andere dansproducties. Verder ben ik werkzaam geweest als Reebok Mastertrainer in Nederland, Europa en de VS. Ik gaf workshops en workouts met betrekking tot de Reebok programma’s zoals Step Reebok, Flexible Strength, Skate Reebok, Core Reebok en City Jam en ik gaf lessen als: Funky-Step, StreetEnergy, HiLO to the Top. Ik volg veel workshops en workouts van bekende choreografen van oa. Janet Jackson en Usher en ga veel naar HipHop wedstrijden en battles om met teams mee te doen aan wedstrijden en optredens.

Dansen, Hiphop, Streetdance is voor mij niet alleen passie maar ook ‘a Way of life’. Dansen verbroederd, maakt emoties los en maakt iedereen gelijk en ook uniek. Dansen is gewoon FUN !

Willy geeft de volgende lessen :

maandag

20.30 uur DANCE-DANCE-DANCE volwassenen

 

woensdag

14.00 uur STREETDANCE 6-7 jaar

14.45 uur Puppydance 4-5 jaar

15.30 uur STREETDANCE 7-8 jaar

16.15 uur STREETDANCE 9-11 jaar

20.30 uur Streetdance/HipHop volwassenen

 

vrijdag

09.30 uur Dancefusion volwassenen

15.30 uur Streetdance 6-7 jaar

16.15 uur Streetdance 7-8 jaar

17.00 uur Streetdance 9-11 jaar

 

zondag

9.30 uur TOTAL BODY WORKOUT volwassenen

Wahid-Bayar

Wahid Bayar

DANSDOCENT, CHOREOGRAAF, PERSONAL TRAINER, PRODUCER, ZANGER, SONGWRITER, THEATERMAKER

Wahid Bayar (geboren 28 maart Kabul, Afghanistan), is een Afghaanse multi-genre artiest, songwriter, producer, danser, choreograaf, theatermaker (acteur) en zakenman. Hij wordt ook wel een duizendpoot genoemd. Al sinds het begin van zijn carrière als professioneel danser en choreograaf is Wahid meegegaan op tours wereldwijd in steden als New York (USA), Addis Abeba (Ethiopië), Amsterdam (Nederland), New Dehli (India), Moscow (Rusland), Hamburg (Duitsland), Brussel (België), Helsinki (Finland), Copenhagen (Denemarken), Parijs (Frankrijk) en ga zo maar door. Hij heeft ook samen gewerkt met beroemde choreografen van artiesten als Justin Timberlake, Usher, Janet Jackson en Britney Spears. Wahid is gespecialiseerd in verschillende stijlen onder HIPHOP zoals Streetdance, Clip-dance, Popping, Locking, Electric, Wave, en Hacking.

Verder was hij voor theater groep ISH (Amsterdam) als regisseur, choreograaf en danser werkzaam in verschillende dansproducties.

Wahid geeft de volgende lessen:

 

Woensdag

17.15 uur HipHop for boys Only 7+ jaar

18.15 uur HipHop 12-14 jaar

19.15 uur HipHop 15+ jaar

 

Vrijdag

18.00 uur HipHop 9-11 jaar (niveau 2)

19.00 uur HipHop 12-14 jaar

 

Zondag

demoteams Lil Swagies en Red Infusion

Ronald-Van-Der-Velde

Ronald van der Velde

DANSDOCENT, DANSER

Ik ben Ronald van der Velde, 27 jaar en kom uit Amsterdam. Ik ben rond mijn 15e begonnen met breakdance in Purmerend. Een aantal jaren heb ik les gehad en daarna heb ik zelf met een aantal jongens uit Purmerend een crew gevormd. Rond 2006 ging ik in Amsterdam trainen met de crew Just4Fun (onder leiding van Sylvain Veldkamp), een van de oudste crews van Nederland! In 2007 ben ik naar New York geweest, de stad waar breakdance vandaan komt, om naar de 30ste verjaardags-jam van de Rock Steady Crew te gaan. Dit was een echte pure HipHop “experience” en daarna heb ik het breakdance niet meer los gelaten.

Tegenwoordig geef ik al 6 jaar lang les en shows, doe ik mee aan competities en events en volg ik nog steeds veel workshops en masterclasses van internationale dansers.

Deze kennis en technieken geef ik graag door aan een nieuwe generatie enthousiaste breakers! Het is wel hard trainen maar daarna kun je echt je creativiteit kwijt met super coole moves. Is breakdance misschien wel wat voor jou? “Take it to the floor” en kom een keer bij mij langs voor een proef les!

Ronald geeft de volgende lessen:

Dinsdag

17.00-18.00 uur Beginners/ niveau 1 6-10 jaar

18.00-19.00 uur Halfgevorderd / niveau 2 11+ jaar

Ken-Talahatu

Ken Talahatu

DANSDOCENT, CHOREOGRAAF, DANSER

Mijn naam is Ken (Kenny) Talahatu. Ik dans nu meer dan 12 jaar, waarvan ik al ongeveer 8 jaar lesgeef. Bij Jake’s Dance Factory in Amsterdam ben ik begonnen met dansen. Door zelf nog steeds lessen te volgen, houd ik mijn dansniveau op peil. Daarnaast volg ik diverse workshops en masterclasses. In mijn cv vind je o.a. het dansen in clubs, videoclips, HipHop musical en andere dansprojecten. Daarnaast heb ik een aantal choreo’s gemaakt voor een paar dance crews en voor de theatergroep ISH.

Dansen is voor mij een passie, een lifestyle. Dansen is meer dan alleen maar pasjes doen en dat leer ik ook mijn studenten.

Ken geeft de volgende lessen:

 

Donderdag

19.00 uur Demo/wedstrijdteam JJ Rebels

20.00 uur HipHop 15+ jaar

Efke-Valentien

Efke Valentien

DANSDOCENTE, AEROBIC-DOCENTE

Efke komt uit Amsterdam en heeft een zoontje genaamd Marley.

Zij heeft haar hele leven al gedanst en is voor haar ook ‘”a way of life”.

Efke heeft haar dansopleiding gevolg bij AALO-opleidingen en heeft intensief stage gelopen bij Willy Tiepel. Nu is zij klaar om de kinderlessen te geven en verzorgt zij de kinder-feestjes bij Jelly Jam Dance. Efke is een gedreven enthousiaste docente die een warm hart heeft voor de kinderen.

Efke geeft de volgende lessen :

 

Donderdag

15.30-16.15 uur Puppydance 4-5 jaar

16.15-17.00 uur Streetdance 6-9 jaar

 

Zaterdag

09.30-10.15 uur Puppydance 4-5 jaar

10.15-11.00 uur Streetdance 6-7 jaar

11.00-11.45 uur Streetdance 7-8 jaar

Sanne-Croese

Sanne Croese

DANSDOCENT, DANSERES

Sanne Croese is 30 jaar en woont in Amsterdam. Sinds haar 4e doet zij al aan ballet en op haar 8e jaar werd zij al aangenomen bij dansacademie Artez (Artez HKA Arnhem).

Zij heeft 8 jaar deze dansopleiding in Arnhem gevolgd  Daarna heeft zij de HBO dans bij Lucia Marthas gegaan. Ze is werkzaam als danseres en dans docent en heeft mee gedaan aan verschillende tv programma’s, zoals : So you think you can dance, the ultimate dance battle en Hollands got talent, waar ze in de halve finale kwam.

Zoals zij zelf zegt: “ Ballet is  basis en ik vind het super om dit aan kinderen over te brengen. Plezier in mijn les is het belangrijkste! Daarbij is elk kind anders en heeft elk kind bijzondere aandacht nodig. “

SANNE zal KLASSIEK BALLET geven op :

 

DINSDAG 14.45-15.30 uur KLEUTERBALLET 3-4 JAAR – Algemene dansvorming en kennismaken met ballet en ballettechnieken

 

15.30-16.15 uur KLASSIEK BALLET 5-6 JAAR

 

16.15-17.15 uur KLASSIEK BALLET 7-11 JAAR

Kevin-Varias

Kevin Varias

DANSDOCENT, CHOREOGRAAF, DANSER

Mijn naam is Kevin Varias en ik ben geboren in de Filipijnen, rond mijn 7e ben ik naar Nederland verhuisd met mijn familie.

In 2016 heb ik mijn diploma behaald op het Art & Entertainment College die nu (PACT) heet. Ik heb heel veel geleerd op deze 4 jarige dansopleiding.

We kregen Jazz/Ballet/Afro/Modern/Tap en natuurlijk de stijl wat mij meer beschrijft als danser en dat is Urban/Hiphop.

Het is heel gaaf om van dansen je werk te kunnen maken. Veel gave dingen heb ik mee mogen maken zoals achtergrond dansen bij festivals waar grote Artiesten optreden onder andere Trey Songz, Miguel, Tyga.

Ook heb ik aan een aantal televisie programma’s mee mogen doen. Vorig jaar deed ik mee met de groep No Lacking aan het programma Battle On The Dance Floor. Daarnaast had ik de grote eer om in het Koninklijk Theatre Carre in Amsterdam te mogen optreden met een dansproductie.

Het is moeilijk te omschrijven wat dans voor mij betekent. Het is voor mij een manier van leven. Ik probeer iedereen om mij heen in en met dans te inspireren.

In het lesgeven houd ik van variatie. Ik vind het dope om rauwe –swaggy-losse choreo’s te geven waar je gewoon helemaal los kunt gaan en dat af te wisselen met hele langzame-lyrical choreo’s.

Ik vind het mooi om te zien hoe iemand zich ontwikkelt in dansen. Dat men uitdagingen aangaat in dans en dat ik mijzelf ook steeds blijf uitdagen.

Kevin geeft de volgende lessen:

 

Dinsdag

19.00 uur HipHop 12-14 jaar

20.00 uur HipHop 15+ jaar

Chérielle-Dollekamp

Chérielle Dollekamp

DANSDOCENTE, CHOREOGRAAF, DANSER, FOTOMODEL

Chériëlle (a.k.a. Cher) is 27 jaar en is woonachtig in Amsterdam. Ze is begonnen met haar eerste danspasjes op hele jonge leeftijd bij plaatselijke dansschool. Het maken van eigen dansjes, zat er ook al erg vroeg in! Toen ze ongeveer 15 jaar was, merkte ze dat ze het liefste dagelijks bezig zou willen zijn met dans.

Cher wilde zelf graag leren lesgeven en is in aanraking gekomen met de TEC2Teach opleiding in Amstelveen, een opleiding om te leren lesgeven. Na deze opleiding succesvol te hebben afgerond, merkte ze al snel dat ze zich hierin verder wilde ontwikkelen en heeft toen ook de vervolg opleiding de; TEC4Advanced gevolgd en behaald.

Op 19-jarige leeftijd heeft ze auditie gedaan voor de dansopleiding in Arnhem, om zichzelf als allround danseres en uitvoerend danseres te kunnen ontwikkelen. Ze heeft in die periode ook een aantal leuke opdrachten mogen doen, waaronder als achtergrond danseres mogen dansen voor verschillende artiesten en gewerkt als danser/model voor het bekende merk; Nike in Barcelona.

Inmiddels deelt Cher wekelijks haar enthousiasme voor dans met kinderen en jongeren. Ze geeft les op verschillende locaties in verschillende dansstijlen waaronder; Hiphop/urban, girly/femme en dancehall. Daarnaast blijft ze zelf zoveel mogelijk lessen en workshops volgen, om helemaal bij te blijven!

CHER geeft de volgende lessen :

 

Donderdag

17.00 uur Streetdance/HipHop 9-11 jaar

18.00 uur Streetdance/HipHop 9-11 jaar

Janneke-Pronk

Janneke Pronk

DANSDOCENTE, CHOREOGRAAF, DANSER, FOTOMODEL

Janneke begon als klein meisje met ballet. Na een paar jaar ging Janneke op hiphop bij Jelly Jam Dance. Daar onstond haar passie voor dansen !

Ze ging zoveel dansen en werd steeds beter. Toen kwam zij in het demoteam van Jelly Jam dance en toen begon het allemaal. Janneke werd professioneel danseres na het volgen van de dansopleiding PACT+ in Amsterdam. Intussen heeft ze al verschillende projecten en shows gedraaid. Samen met een dansgezelschap is zij al twee keer naar China geweest, heeft ze gedanst in videoclips en met haar eigen gechoreografeerde stukken heeft ze in het DeLaMar theater, De Doelenzaal, Krakeling, De Meervaart, De Rai en Dansmakers gestaan.

Janneke vindt het leuk om haar passie te delen met anderen.

Ze vindt het heel leuk om les te geven aan kinderen en jeugd op de dansschool waar zij zelf begonnen is. Zij valt regelmatig in voor lesgeven aan de kinderen en jeugd en geeft zelf les aan het selektie team van Jelly Jam Dance.

Janneke geeft de volgende les :

 

Zaterdag

12.30 uur Selektieteam Urban Squat