Hiphop

HIPHOP 9-11 JAAR

Een gevarieerd programma vol met streetdance en hiphop en andere stijlen daar binnenin, zoals breakdance en house-dancing. Eerst lekker in de sfeer komen en daarna leer steeds een nieuwe choreografie. Dit wordt aangevuld met techniek oefeningen, buikspier oefeningen en stretching. Lekker dansen op je gevoel, iedereen heeft zijn eigen stijl . Dansen en bewegen zorgen voor een goede motorische ontwikkeling van het kind en dragen bij aan een betere gezondheid.

HIPHOP 12-14 JAAR

Dit is een gevarieerd programma vol met streetdance, hiphop, soms breakdance en ook diverse stijlen binnen de hiphop, zoals house-dancing en old school. Na een uitgebreide warming up, worden er wat spierversterkende oefeningen, zoals buikspieroefeningen gedaan. Daarna wordt er gedanst op de nieuwste hits. Lekker dansen op je gevoel, iedereen heeft zijn eigen stijl. Iedereen heeft respect voor elkaar, want met dansen is iedereen gelijk. Dansen zorgt voor een goede motorische ontwikkeling , conditie en spierkracht en dragen dus bij aan een betere gezondheid . Dansen is FUN!

HIPHOP 15+ JAAR

Pure streetdance en hiphop met ook wat breakdance erbij.
Eerst goed opwarmen om “in the groove “ te komen, wat spierversterkende oefeningen doen en daarna lekker dansen . Je leert steeds nieuwe choreografiën op de nieuwste hiphop en R&B nummers.
Een les voor stoere meiden en jongens !
Kom je een keer meedoen ?

HIPHOP FOR BOYS

In deze les leer je alle ‘coole’ Michael Jackson bewegingen, zoals de moonwalk en electric boogy. Ook leer je zijn ‘moves’, die hij gebruikt heeft in zijn videoclips.
Hiphop speciaal voor jongens !
Deze les zit vol met streetdance, hiphop, breakdance, poppin en lockin.Je leert ‘vette moves’ en choreografie op de nieuwste muziek.Kijk je weleens naar So you think you can dance ? Dan is dit je kans om net zo goed te leren dansen.

Docenten & Tijden