Corona maatregelen !

KINDER- EN JEUGDLESSEN
Gelukkig hebben de nieuwste maatregelen niet veel consequenties voor het merendeel van onze lessen. 
De groepslessen voor kinderen en jeugd tot en met 17 jaar kunnen zoals gewoonlijk plaatsvinden, met inachtneming van de algemene hygiëneregels.

JEUGDLESSEN 15+  (EN 18+ JAAR)
Voor dansers van 18 jaar en ouder gelden wel aanpassingen. Danslessen mogen gegeven worden aan gemengde groepen waarbij men danst in een ruimte met maximaal 30 deelnemers met onderlinge afstand van 1,5 m.

In de studio kunnen wij maximaal 12 personen plaatsen op 1,5 m afstand. Dit betekent dat wij een aantal lessen 15+ jaar in de sporthal zullen gaan doen en een aantal lessen 15+ jaar in de studio.

VOLWASSEN LESSEN
De groepslessen voor volwassenen komen te vervallen voor twee weken. In plaats daarvan kan men inschrijven voor een Personal Gym training in de sporthal/studio. Per 2-tal of individueel kan je dan middels een fitness/conditie schema toch een goede Total Workout doen op 1,5 m. afstand. Inschrijven hiervoor is noodzakelijk.
Dit kan op de volgende dagen en tijden:
maandag 19.00-20.00 uur
woensdag 19.30-20.30 uur
vrijdag 09.30-10.30 uur
zondag 09.30-10.30 uur

OUDERS
Waar wij ook rekening mee moeten houden is dat er zo min mogelijk ouders/andere volwassenen in het gebouw zijn. 
Wij verzoeken jullie dus vriendelijk de kinderen zoveel mogelijk omgekleed naar de les te laten komen en vervolgens alleen naar binnen/buiten te laten gaan. Mocht dit niet mogelijk zijn dan het moment binnen graag zo kort mogelijk houden. 

INGANG/UITGANG VIA BSO-SKBNM
Aangezien het zwembad de komende weken gesloten is komt iedereen per vrijdag 6 november binnen via het hek van de BSO-SKBNM (rechts van de hoofdingang van sportcentrum De Lunet en vervolgens links bij de dubbele deuren).

MONDKAPJES
Zoals eerder ook al het geval was een dringend verzoek aan iedereen van 13 jaar en ouder om bij binnenkomst van Sportcentrum De Lunet een mondkapje te dragen. In de dansstudio mag het mondkapje weer af.

Hartelijk dank voor jullie begrip en medewerking!