Corona maatregelen januari 2021!


Beste Jelly Jam Dancers en ouders/verzorgers,

We hopen dat het goed met jullie en jullie naasten gaat en dat jullie vol energie dit nieuwe jaar zijn begonnen.
Nu de lockdown verlengd is en het ernaar uitziet dat dit nog wel enige tijd kan duren hebben wij besloten om onze lessen voor leden tot en met 17 jaar naar buiten te verplaatsen per aanstaande maandag 18 januari.
 
Wij missen het dansen en het contact met onze leden ontzettend en kijken ernaar uit om weer samen op de dansvloer te staan. Niets is zo goed voor hoofd, lijf en leden, als gezellig met elkaar bewegen op muziek!

ALGEMEEN
1. De lessen worden gegeven op het terrein van sportcentrum De Lunet. Er is een buitenruimte aan de achterkant van het zwembad. Wij hebben daar de beschikking over elektriciteit voor licht en een overkapping mocht het weer niet meewerken. De lessen zullen daardoor altijd doorgaan!
De ingang naar het terrein bevindt zich links van de hoofdingang van De Lunet, via het ijzeren hekwerk. 
Iedereen gaat daar zelfstandig naar binnen en wordt vervolgens opgevangen door de docent/begeleiding. Ouders mogen niet mee naar binnen.
De leden zullen na de les aan de achterkant van het terrein naar buiten gaan. Dit is links in de hoek van het parkeerterrein van HC Naarden, aan de achterkant van de Lunet dus. Kinderen die niet zelfstandig naar huis gaan kunnen daar weer opgehaald worden. Aan wachtende ouders het dringende verzoek de onderlinge afstand te bewaren!
2. De lessen worden dermate aangepast dat we continu in beweging zullen zijn. 
3. Kleed je warm en naar de weersomstandigheden aan, liefst met laagjes (en thermokleding) zodat er eventueel wat uit kan zonder direct met korte mouwen te staan. Bedek daarbij het hoofd met een muts en draag handschoenen.
4. Neem een bidon met, het liefst, warm drinken mee.
5. We houden zoveel mogelijk het vaste rooster en dezelfde groepen aan, met enkele aanpassingen in bijvoorbeeld de starttijd (bekijk het lesrooster in de bijlage goed).
6. De lessen duren 45/50 minuten om het komen en gaan van de verschillende groepen in goede banen te kunnen leiden.
7. Er zijn geen toiletten aanwezig dus zorg dat je vooraf thuis naar het toilet geweest bent.
8. Het kan zijn dat we na een week proefdraaien enkele aanpassingen zullen doorvoeren, maar vooralsnog geldt het rooster van maandag 18 januari tot en met 8 februari.

GROEPEN 4-12 JAAR
De lessen in deze leeftijdscategorie zijn nagenoeg hetzelfde als de reguliere lessen met uitzondering van de starttijden (zie lesrooster in de bijlage).
De groepen puppydance en streetdance van zaterdagochtend 9:30 en 10:15 zijn samengevoegd tot één groep op zaterdag om 10:15 uur.
Voor de groep Modern op vrijdag geldt dat de les naar donderdag 18:00 uur verplaatst is. Mocht deze les niet uitkomen dan kun je je ook aansluiten bij de Moderne les op maandag of een andere les naar keuze in je eigen leeftijdsgroep.

GROEPEN 12-14 JAAR
De lessen in deze leeftijdscategorie zijn hetzelfde als de reguliere lessen met uitzondering van de starttijden (zie lesrooster in de bijlage). 
Er is hier wel een extra les bijgekomen te weten Dancehall 12-17 jaar op maandag om 18:00 uur. Mocht je deze les altijd al eens hebben willen proberen, maar ben je nog geen 15, dan is dit je kans!

GROEPEN 15+
De grootste verandering zit in de lessen bij de categorie 15+ lessen. Reden hiervoor is dat 18+ leden die in deze groepen dansen helaas niet mee kunnen doen aan de buitenlessen. We vinden dit ontzettend jammer, maar kunnen hier vooralsnog weinig aan veranderen.
Om toch een zo leuk en gevarieerd mogelijk programma aan te bieden, hebben we ervoor gekozen om hier een combinatie van Zoom- en buiten – danslessen te maken. 
Dit betekent voor de lessen op dinsdag 15+ jaar en donderdag 15+ jaar dat er de ene week een buitenles is voor 15 -17 jaar en de andere week een Zoomles voor iedereen boven de 15 jaar. Alle 18+ leden mogen meedoen met alle 15+ Zoomlessen, ook al is dat niet je vaste les. In het rooster staat duidelijk vermeld op welke data er buiten les is en op welke data een Zoomles.
De HipHop 15+ les van Wahid en de K-POP les op donderdag van Fabiënne zullen altijd via Zoom zijn. 
Samengevat: de groep 15-17 jaar kan zich aansluiten bij alle buitenlessen en Zoom-lessen naar keuze in de eigen leeftijdscategorie, dus niet alleen de eigen les.
De groep 18+ kan meedoen aan alle Zoom-lessen die voor 15+ op het programma staan.
 ” We keep on dancing”. Stay safe and healthy !
Willy Tiepel en team JJD.
 
JJD Lesrooster vanaf 25 januari t/m 8 februari 2021
JJD Lesrooster
JJD lesrooster tm 7 februari 2021-VOLWASSENEN